Naprapat Täby

Massage Täby

Vi erbjuder inte bara naprapatbehandlingar utan även massagebehandlingar på kliniken i Täby. Det är passande vid muskulära spänningar, smärta i kroppen eller om du bara vill få en avslappnande stund för dig själv

Kontakta oss
Ring mig

Massage Täby

Massage är en gammal manuell teknik som genom knådningar och tryck ökar blodtillförseln vilket bidrar med mer näring och syre till kroppens vävnader. Då kan mjölksyra och slaggprodukter transporteras bort vilket minskar på spänningar och smärta. Men det finns många andra hälsofördelar med massage t.ex att det motverkar stress, stärker immunförsvaret, stimulerar läkningsförmåga och minskar oro och depression.

 
Naprapat

Massagebehandlingarna är 40 minuter långa och kostar 795kr. En av våra naprapater utför behandlingen som på naprapatutbildningen lärt sig grunderna i svensk klassisk massage och via olika massagetekniker kan de rikta massagen mot specifika områden för att t.ex lätta på spänningar, minska smärta eller öka rörlighet i kroppen. Men även en avslappnande massage kan ibland göra stor nytta för att minska stress eller motverka generell smärta i kroppen. Terapeuterna i Täby individanpassar alltid behandlingarna för att det ska passa varje persons enskilda besvär och önskemål.

Då massage ökar blodcirkulationen vilket ökar syretillförseln till muskler och vävnader i kroppen är det vanligt att man ibland kan få en behandlingsreaktion. Det brukar märkas på olika sätt, det allra vanligaste sättet är att man blir öm och mörbultad där man har masserat men man kan även bli trött och få huvudvärk. Hur man reagerar är individuellt och det händer även att får vissa ibland får sjukdomsliknande symtom efter behandling såsom tillfällig frossa och feber. Att reagera på behandling är vanligt och är inte farligt och säger ingenting om effekten av behandlingen.

Det du ska tänka på innan du går på massage är att du måste vara fullt frisk. Vid sjukdomssymtom eller tecken på infektion i kroppen är det inte bra att gå på behandling. Här gäller samma sak som vid träning, vila vid sjukdomssymtom. Så känner du dig sjuk, stanna hemma för både din och terapeutens skull. 

Hur frekvent man ska gå på massage varierar beroende varje individs förutsättningar, krav och besvär. Om du söker för ett specifikt problem kan det vara fördelaktigt att gå oftare såsom en gång i veckan. Men annars kan det vara fördelaktigt att gå i förebyggande syfte ca en gång i månaden. Att
gå ofta på massage är inte skadligt utan snarare tvärtom. Om du ser kroppen lite som en bil så förstår du att den med jämna mellanrum behöver servas. Vissa gånger krävs större åtgärder medan ibland behövs endast underhåll. Hitta därför en terapeut som du är bekväm med som kan hjälpa dig med just
dina specifka mål.

Naprapat Rotebro

Ta kontakt med oss idag

Vi hjälper dig få en besvärsfri vardag och fritid.

Morbi Accumsan Ipsum Velit. Nam Nec Tellus a Odio Tincidunt Auctor Amet Mauris.

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris.